Ofte stillede spørgsmål om Spray Tan

Hvad er DHA?

DiHydroxyAcetone (DHA) er det primære aktive stof i de fleste sunless tanning og selvbruner-produkter på markedet i dag. Det har aldrig været påvist som værende farligt på nogen måde, og det er godkendt til brug i kosmetikbrachen i alle lande. Det bruges enten selvstændigt eller sammen med andre komponenter såsom Erythrulose.

DHA er betragtet som det mest effektive sunless tanning additiv.

DHA’ens historie i den korte udgave: DAH (som typisk udvindes af sukkerrør) blev til at starte med givet til børn der led af en sjælden sygdom, der gjorde, at kroppen ikke selv kunne producere glukose. Børnene fik denne “medicin” med en ske, og nogle gange blev det spildt på huden. Lægerne opdagede så, at efter nogle timer, blev huden brun de steder, hvor DHA’en var blevet spildt.

Og sådan blev den brunende effekt af DiHydroxyAcetone opdaget!!

 

Kan man få spray tan, mens man er gravid?

Der er ingen undersøgelser eller rapporter i offentligheden der antyder at spray tan og selvbruner produkter bør undgås under graviditeten. Er man i tvivl omkring behandling med spraytan, bør man konsultere sin egen læge inden.

 

Hvilken slags farve vil jeg få?

En spray tan med Suntana-væsken vil midlertidigt gøre din hud flot og naturlig gyldenbrun. Den kemiske reaktion der sker i dit yderste hudlag vil ændre din hudfarve. Vores væske er omhyggeligt testet for at sikre at det ligner “den ægte vare”. Selv personer der er meget lyse i huden, og som har meget svært ved at blive brune vil med fordel kunne få en Suntana spray tan.

 

Hvordan er Suntana væsken i forhold til andre mærker?

Referencerne her på sitet er 100% ægte og fra kunder, der har prøvet vores væske og anvender den i deres saloner. De er meget positivt overraskede over, hvor gode væskerne er. Prøv dem selv – vi lover, du ikke bliver skuffet..

 

Indeholder Suntana væsken en bronzer?

Ja, vores spray tan væsker indeholder en bronzer, der hjælper dig med at se, hvor du har sprayet, og samtidig sender dine kunder flotte brune ud af døren med det samme. Bronzeren bliver meget nemt vasket af, første gang dine kunder går i bad efter 6 – 8 timer. Og så bliver deres nye flotte solbrune farve afsløret (0; Bronzeren er også en god måde at “måle” slutresultatet på: Den udviklede farve vil være sammenlignelig med den farve, de har fået af bronzeren.

 

Vil væsken skade tøjet?

Som udgangspunkt vil pletterne på tøjet, som man har taget på efter behandlingen, gå af i vask. Dog er det ikke altid tilfældet, med tøj man har haft på UNDER behandlingen (f.eks. hvidt undertøj). Vi anbefaler, at man tager mørkt og løstsiddende tøj på efter en spray tan behandling.

 

Hvor lang tid holder en spray tan behandling med Suntana-væsken?

Alt efter hvor godt man forbereder huden og hvor godt man vedligeholder den efter behandlingen, kan farven holde i 6 – 10 dage.

 

Bør jeg være bekymret, hvis jeg har en hudlidelse?

Hudlidelser som psoriasis og tilfælde af meget tør hud kan give nogle mørkere pletter de pågældende steder. Man bør også generelt være opmærksom på, at forebygge DHA-farvning af hår og negle. Her kan vores barrierecreme forebygge dette.

 

Hvilke spray tan maskiner og udstyr kan anvendes med Suntana væsken?

Vores spray tan væske er formuleret og udviklet til at kunne bruges med stort set alle airbrush, HVLP og automatiske tanning maskiner/kabiner.

 

Jeg er helt ny inden for denne branche – hvor får jeg råd og vejledning?

Du er meget velkommen til at kontakte os (0;