Rachel’s Spraytan Tips

Rachel er Suntanas helt egen #spraytangeek – Hun har lavet en række videoer (engelsk) for at hjælpe med nogle af de hyppigst adspurgte spørgsmål. Hvis du har nogen spørgsmål selv, eller bare mangler råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe. Måske du har ønsker til Rachel’s næste video?

 

Tan tip #1

Hvorfor sprayer min pistol underligt?

Tan tip #2

Hvad bruges barriere cream til?

Tan tip #3

Maximist Evolution TNT – Førstegangs setup.

Tan tip #4

Maximist Spraymate TNT – Førstegangs setup.

Tan tip #5

Bør man exfoliere før en spraytan behandling?

Tan tip #6

Kan jeg tage ud og svømme efter en spraytan behandling?

Tan Tip #7

Maximist Lite – Førstegangs setup.

Tan tip #8

Maximist Pro TNT – Førstegangs setup.

Tan tip #9

Hvorfor sprayer jeg med for meget væske?

Tan tip #10

Skal jeg spraye op og ned eller fra side til side?

Tan tip #11

Hvordan rengør jeg luftfilteret på en Maximist Evolution TNT?

 

Tan Tip #12

Hvorfor er min spraytan plameret?