Professionelt spray tan kursus nær København, Aarhus, Aalborg samt i Vejle.

Har du nogen gange overvejet hvorfor nogle, der starter op med spray tan får succes, og andre ikke gør? Hvad er forskellen mellem dem og dig?

En af forskellene kunne være et spray tan kursus. som vi tilbyder 5 steder i Danmark:

Alle spraytan instruktører er certificeret af Suntana som undervisere.

Så næsten uanset om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland, har vi et kursussted med meget dygtige undervisere, der ligger rimelig centralt for dig.

Eftersom København og Århus er de helt store byer, har vi selvfølgelig en del kursister derfra. Men resten af landet har nu også været godt repræsenteret mht. spraytan kursus.

Spray Tan kursus nær København

(Kun 30 minutter fra KBH centrum, i Slangerup)

Spray Tan kursus i Aarhus

(Spraytan.dk – Aarhus, Skødstrup)
(Spraytan.dk – Aarhus, Højbjerg)

Spray Tan Kursus i Vejle

(Glow Lounge)

Spray tan kursus i Aalborg

(Klinik Stine Gulbæk)

Pris for spray tan kursus Kr. 2.500,- + moms pr. person

Kontakt os her vedr. et Spraytan Opstartskursus HER!

Prisen er den samme for kursus nær København og nær Århus. Ønsker du yderligere information end det, du finder her på siden:

Få et spray tan kursus nær København eller Århus

Kom ordentligt i gang med Spraytan

Så næsten uanset om du kommer fra Jylland, Fyn eller Sjælland, har vi et kursussted med meget dygtige undervisere, der ligger rimelig centralt for dig. Eftersom København og Århus er de helt store byer, har vi selvfølgelig en del kursister derfra. Men resten af landet har nu også været godt repræsenteret mht. spray tan kursus.

Der er ingen lovmæssige krav om, at du skal have taget nogen former for uddannelse eller kursus for at starte op med spray tanning eller Sunless tanning, som det også kaldes. Og selv om det heller ikke kræver en universitetsgrad at lære at spraye, så vil vi på det kraftigste anbefale dig at tage et spray tan kursus, hvis du vil ordentligt og seriøst i gang.

Det kræver nemlig lidt teknik og ikke mindst en masse øvelse at få hænder og fødder rigtig pæne!

Og de penge du eventuelt bruger på et spray tan kursus kan meget hurtigt være tjent hjem ved at kunne sende tilfredse kunder ud af døren fra første dag. De går jo så med stor sandsynlighed hjem og praler af deres flotte resultat.. Og fortæller nok også hvor de har fået den flotte farve (0;

Hvis du vælger IKKE at tage et kursus, er det rimelig sandsynligt, at de første behandlinger ikke bliver helt så perfekte. Og utilfredse kunder kan hurtigt sprede et uheldigt budskab udover, at de højst tænkeligt heller ikke kommer igen.. EVER!

Spray tan kursus nær København

Vores instruktør Maibritt har flere års erfaring samt rigtig mange behandlinger bag sig. Derudover er hun meget dygtig til at lære fra sig! Hendes erfaringer ifm. at indrette og drive sin salon kan du også trække på under kurset. Maibritt driver Spraytan Slangerup

Spray tan kursus i Aarhus

Vores instruktør Gitte har lavet mere end 5.000 behandlinger i sine saloner siden opstart i år 2011. Det er blevet til en enorm erfaring, som hun meget gerne deler ud af. Det er en super dygtig underviser, der giver dig den fornødne viden til at blive en god spray tan behandler. Gitte er i dag medejer af Spraytan.dk

Emma er vores 2. instruktør i Aarhus. Emma har siden 2016 været fast spraytan assistent hos Spraytan.dk. Emma har det faglige aspekt 100% på plads, med flere tusind behandlinger i hænderne. Emma er dedikeret til faget og kender alle tips og tricks for at klæde dig bedst muligt på som kommende selvstændig spraytanner.

Spray tan kursus i Vejle

Vivi er vores instruktør i Vejle. Vivi har lavet Spray tan behandlinger siden 2013 og er en af de mest eftertragtede behandlere i Vejle. Vivi er certificeret Spray tan instruktør, og vil tage dig med fra A-Z indenfor faget. Vivi ejer GLOW Lounge i Vejle

Spray tan kursus i Aalborg

Vores instruktør i Aalborg i har flere års erfaring med spraytan faget og er klar til at hjælpe dig i gang med faget. ingen spørgsmål er for store eller små – Instruktøren deler ud af sin personlige erfaring og lærer dig alle tips og tricks. Kurset i Aalborg er relevant for alle som ønsker at dygtiggøre sig inden for spraytan faget før, under eller efter opstart af egen spraytan salon. Er du bosat i Nordjylland, så tøv ikke med at kigge efter ledige tider. Klinik Stine Gulbæk
*OBS kurset i Aalborg skal pt. foregå hos kursisten da lokalet hos Klinik Stine Gulbæk ikke er klar til Spraytan kursus endnu.

Kursusbevis

Et kursus varer typisk 2 1/2 – 3 timer, og du får et flot spray tan kursusbevis bagefter, som du kan hænge op i din tanning salon.

Sådan foregår kurset

Professionelt Spray Tan KursusVi foreviser først en behandling på en af dine 3 modeller. Derefter udfører du så 2 komplette behandlinger under kyndig vejledning. Der vil også være en teoretisk gennemgang af emner som spray tan væskens indhold, hvordan væsken virker, vejledning før/efter behandlingen og ofte stillede spørgsmål.

Kurset vil altså klæde dig rigtig godt på til at kunne vejlede dine kunder grundigt, og du vil få flotte resultater fra starten..

Vi anbefaler, at du umiddelbart efter kurset får lavet 10 behandlinger på venner, veninder, familie osv., så den nye indlæring bliver omsat til rutine.

Hvordan tilmelder jeg mig?
BOOK DIT KURSUS ONLINE VIA NEDENSTÅENDE LINK

Kontakt os her vedr. et Spraytan Opstartskursus HER!

Modeller til dit spray tan kursus

Vi stiller gerne de 3 prøvemodeller tilrådighed hvis dette er dit ønske. Men du er også velkommen til selv at medbringe 3 modeller, som der kan forevises og øves på. Lad os vide hvorledes vi kan hjælpe 🙂